Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wat doen wij?

Leren werken bij Hesselink Techniek

Hallo, ik ben Joey en ik ben werkzaam bij Berrie Hesselink. Ongeveer twee en half jaar geleden ben ik begonnen met een stage en heb ik hier enorm veel ervaring op gedaan. Het werken in de techniek was zo leuk dat ik hier graag verder in wilde. Na een half jaar mocht ik vast in dienst komen. Nu, twee en half jaar later werk ik zelfs zelfstandig aan mooie opdrachten en maar ben ik ook enorm blij met mijn geweldige collega's in dit fantastische team.

Joey Taylor van den Berg

"Het intense proces weegt niet op tegen een nieuwe volwaardige collega met zijn eigen kwaliteiten."

Berrie Hesselink

In samenwerking met de gemeente Amersfoort helpen wij jongeren die om wat voor een reden geen tot nauwelijks een kans krijgen in de "normale maatschappij".

Dit is een heel intens proces met wat erg veel tijd energie en geld kost, dit alles weegt niet op als zo een traject slaagt en er een jongere normaal mee kan functioneren en door de collega’s als volwaardig collega wordt gezien.

Begin 2018 kwam Joey van den Berg bij ons stage lopen via de school de Baander een praktijkschool voor jongeren ie moeilijk kunnen leren om wat voor reden dan ook.

Na heel veel gesprekken met gemeente, wijkteam, begeleider en natuurlijk Joey is het hele proces goed verlopen en is Joey stap voor stap gegroeid zowel persoonlijk als monteur.

Het is voor Joey ongetwijfeld een soms zware maar leerzame periode geweest maar iedereen zag zijn kwaliteiten en iedereen bleef hem helpen en steunen waar nodig.

1 Juli 2018 heeft Joey eert een half jaar contract gekregen en daarna nog een jaarcontract. Inmiddels heeft Joey al een tijdje een vast contract en is hij al zo goed als een zelfstandig mechanisch monteur die keihard werkt.

Wij zijn super blij met Joey en wat mij betreft kan de volgende komen om op weg te helpen.