Monteur inhuren?

Heeft u in uw bedrijf te kampen met onderbezetting? 

 • Flexibiliteit

  Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere technisch dienstverleners, en worden wij vaak bestempeld als klant- en servicegericht, snel en flexibel. 

 • Opgeleide monteurs

  Onze medewerkers zijn goed opgeleide storingsmonteurs, daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van VCA, BHV met reanimatie, heftruck en hoogwerker certificaten.

 • Intake gesprek

  Voordat wij iemand plaatsen volgt er eerst een gesprek om te kijken welke monteur er het beste bij het bedrijf past het is ten slotte erg belangrijk dat er een goed klik is met de bestaande technische dienst bij bedrijven.

 • Altijd jouw monteur!

  Wij doen er alles aan om te zorgen dat er voor de gevraagde periode een en dezelfde monteur ingepland kan worden. Door niet te wisselen besparen we tijd op het inwerken en wegwijs maken.

Hoe werkt het?

Het zoeken, vinden en inhuren van een monteur is voor veel mensen een arbeidsintensief proces. Dit proces kunnen wij voor u uit handen nemen door van te voren goed te luisteren naar uw wensen en hier een passende monteur bij de vinden.

Op deze manier zal uw productieproces zo min mogelijk hinder ondervinden bij eventuele onderbezetting bij ziekte of een vakantieperiode van uw eigen monteur, of wanneer er simpel vraag is naar meer expertise. 

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie?