Montage & Assemblage

Montage & Assemblage

Het samenstellen van prefab onderdelen die volgens klant specifieke eisen en wensen worden samengesteld. Dit kan bijvoorbeeld een stalen constructie, een machine, een wasstraat of een compleet machinepark zijn die in huis of op locatie nog moet worden samengesteld.

Heeft u als bedrijf ondersteuning nodig, zoekt en een partner voor montage en assemblage, of wilt u de montagewerkzaamheden compleet uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels ontzorgen wij al diverse klanten op het gebied van montage en assemblage. Zo zijn wij voor een grote opdrachtgever al geruime tijd actief in het plaatsen van complete autowasinstallatie en roll-overs.

Daarnaast plaatsen wij voor een grote opdrachtgever complete transportsystemen voor zowel goederen als pallets, goederen- en palletliften en nog veel meer. Dit doen wij uiteraard op elke locatie binnen de Benelux.

Na het maken van duidelijke afspraken en een eventuele inwerkperiode kunnen wij indien gewenst de montage zelfs geheel zelfstandig voor u uitvoeren.

Heeft u ondersteuning nodig bij uw opdrachtgevers, uw werkplaats of besteedt u liever de complete montage uit, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Ontzorgen