Montage

Montage

Montage is het samenstellen van prefab delen die volgen klant specifieke eisen worden samengesteld. Dit kan bijvoorbeeld een stalen constructie, een wasstraat of compleet machinepark zijn die op locatie nog moeten samengesteld.

Heeft u als bedrijf ondersteuning nodig, zoekt en een partner voor montage of wilt u de montagewerkzaamheden compleet uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels ontzorgen wij al diverse klanten op het gebied van montage. Zo zijn wij voor een grote opdrachtgever al geruime tijd actief in het plaatsen van complete autowasinstallatie en roll-overs.

Daarnaast plaatsen wij voor een grote opdrachtgever complete transportsystemen, palletbanen, palletliften en nog veel meerg. Dit doen wij uiteraard op elke locatie in de benelux.

Na het maken van goede afspraken en een eventuele inwerkperiode kunnen wij de montage geheel zelfstandig voor u uitvoeren.

Heeft u ondersteuning nodig bij uw opdrachtgevers, uw werkplaats of besteed u liever de complete montage uit neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Ontzorgen