Onze klanten

Ons klantenbestand is erg divers of het nu gaat om montage/demontage, ondersteunen technische diensten, revisie werkzaamheden, onderhoud of nieuwbouw wij staan klaar voor onze klanten.

We zijn vooral actief in de voeding en maakindustrie maar daarnaast ook voor de medische onderzoeksbedrijven zoals Hubrecht Institute, Westerdijk Institute en umc regenerative medicine.

Ons doel is om langdurende relaties op te bouwen met onze klanten en op een open en eerlijke manier zaken te doen met elkaar.

We staan altijd klaar voor onze klanten en hebben inmiddels bewezen dat we erg flexibel en snel kunnen schakelen.

Daarnaast hoor ik met grote regelmaat dat klanten het vervelend vinden als er elke keer een andere monteur komt opdagen tijdens onderhoudstops of storingsdiensten. 

Wij snappen dit en probleem en proberen daarom altijd vaste monteurs tijdens geplande werkzaamheden bij een klant in te plannen. 

Het is voor de samenwerking uiterst belangrijk dat er een goede klik is tussen monteurs en opdrachtgevers.

Wilt u meer weten neemt u dan gerust contact met ons op.

Reviews

Wat klanten zeggen over Hesselink Techniek.

 • “Goedemorgen, Hesselink Techniek” zo klinkt het aan de andere kant van de lijn. “Goedemorgen, we hebben met spoed iemand nodig in de nacht van zaterdag op zondag”. Hesselink Techniek staat er dan in die nacht. Dat is Hesselink Techniek! 

  Wij als Hubrecht Instituut in Utrecht hebben Hesselink Techniek ervaren als een betrouwbare partner. Wat ze zeggen doen ze ook! Hesselink Techniek levert de mensen, en de producten die ze beloven.

  Ik kan met recht zeggen dat buiten de box denken een sterke plus is van Hesselink Techniek. Als men een betrouwbare en goede partner zoekt dan is men bij Hesselink Techniek zeker aan het goede adres!

  Tjeerd Faase, Hubrecht Instituut Utrecht SciencePark de Uithof
 • Wij als Transtecno werken al geruime tijd samen met Hesselink Techniek. Wij ervaren dit als een prettig en flexibele samenwerking. Vanuit Hesselink Techniek werken wij samen met Joey in de werkplaats. Joey ondersteunt ons bij verschillende activiteiten zoals montage en assemblage van de aandrijvingen.

  Hesselink Techniek is een betrouwbare en flexibele partner om mee samen te werken. Wat zij beloven zie je ook daadwerkelijk terug. Daarnaast is er veel mogelijk en denkt Hesselink Techniek graag met je mee.

  Wij raden Hesselink Techniek zeker aan mocht u opzoek zijn naar extra ondersteuning op gebied van werkplaats activiteiten zoals montage en assemblage.

  Sanne van Tuijl, Transtecno
 • Positieve ervaringen met Hesselink Techniek, afspraken worden goed nagekomen en de kwaliteit van het werk wordt naar tevredenheid uitgevoerd.

  Na het faillissement van Rohaco hebben wij met Hesselink snel kunnen schakelen om het onderhoud daar onder te brengen.

  Ook de ondersteuning vanuit een 24uur storingsdienst wordt goed ingevuld en zijn goede afspraken over gemaakt

  Echt een partner waarmee je gezamenlijke doelen kan stellen,

  Maarten Wester, A-ware

Een greep uit onze klanten

 • Bn international
 • Leerdammer hesselink
 • Klsbr