Nieuw in dienst: Steven Akkerman, ervaren maintenance engineer

published on 27 January 2021

Met ingang van november 2020 zijn wij verheugd Steven Akkerman als nieuwe medewerker te introduceren.

Steven is gediplomeerd werktuigbouwkundig ingenieur met een curriculum geënt op mechatronica en een specialisatie in maintenance engineering en aftersales.

Afgelopen 7 jaren heeft hij voor Rohaco Engineering BV de functie als hoofd van de service afdeling bekleed. Hierbij was hij voor vele toeleveranciers en eindgebruikers het aanspreekpunt op het gebied van alles omtrent onderhoud, reparaties, storingen en modificaties. Daarnaast vervulde hij ook een hoofdrol in de onderhouds- en storingsdienst en maakte deel uit van het team van programmeurs, en voor velen de rots in de branding voor een functionele installatie in zijn veelzijdige rol.

Of het nu het uitdenken of ontwerpen van een technische verbetering was, het offreren van een werkbare turn-key oplossing, het onderbouwd opstellen van onderhoudsplannen, het geven van realistisch en deskundig technisch advies, het inspecteren en reviseren van transportbanen, robots, grijpers en speciaalmachines, het aanpassen van Siemens PLC programma’s, ABB en Fanuc software, het zelfstandig uitwisselen van volledige ABB knikarm robots, of het daadwerkelijk oplossen van een machinestoring tijdens nachturen, Steven heeft het gezien en gedaan.

Wij zijn zeer blij deze techneut in hart en nieren te verwelkomen, ons team te versterken met zijn kennis en kunde, en bovenal zijn expertises aan te kunnen bieden aan een ieder die (weer) een vertrouwd en zeker gevoel bij een installatie wil hebben.