Over ons

Hesselink Techniek B.V. opgericht in 2013

 • Ervaren partner

  Met onze ervaren medewerkers van Hesselink Techniek, met achtergrond in machinebouw, machine onderhoud en installatietechniek in uitvoerende, coƶrdinerende en leidinggevende posities, weten wij voor welke technische en organisatorische uitdagingen bedrijven dagelijks komen te staan.

  Sinds 2013 opereert Hesselink Techniek als technisch dienstverlener en maakt vast onderdeel uit van de flexibele schil van een verscheidenheid aan afnemers.

 • Flexibele ondersteuning

  Hesselink Techniek ondersteunt bedrijven op het gebied van technische werkzaamheden die zowel bij u op locatie als in onze werkplaats verricht kunnen worden.

  Door effectief gebruik te maken van onze technische specialisten weten wij invulling te geven aan de behoeftes van onze klanten.

  Wij onderscheiden ons in de markt door snel en flexibel ondersteuning te bieden waar en wanneer dit nodig is.

 • Vakgebieden

  Binnen Hesselink Techniek beheersen wij kennis op gebied van werktuigbouw, elektrotechniek en besturingstechniek. Met onze gebundelde kennis ontstaat synergie van de drie vakgebieden in mechatronische totaaloplossingen.

  Hesselink Techniek heeft kennis van en is actief in diverse industrieƫn. Zo begeven we ons met regelmaat in de voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie en maakindustrie. Daarnaast ondersteunen wij de medische sector met name in het ontwikkelen, vervaardigen en leveren van specifieke technische hulpmiddelen.

 • Certificering

  Hesselink Techniek is als bedrijf VCA*2017/6.0 gecertificeerd.

  Uitvoerend technisch personeel van Hesselink Techniek is standaard in het bezit van minimaal een B-VCA certificaat, BHV certificaat met reanimatie en een NEN 3140 VOP certificaat.

Geef ons een technische uitdaging, en laat u verrassen door onze professionele en gedreven aanpak waarmee wij elke opdracht tot een succes maken!