Demontage

Hoe gaan we te werk?

Heeft u als bedrijf demontage werk uit te voeren, groot of klein, wij staan voor u klaar. Of het gaat om een losstaande machine, een productielijn, of een complete fabriek, wij hebben de kennis en ervaring in huis en beschikken over de juiste partners om u goed van dienst te kunnen zijn.

Wij zorgen ervoor dat de demontage zowel mechanisch als elektrisch professioneel geregeld en uitgevoerd wordt. Waar wenselijk verzorgen wij de afvoer van de machines, constructies, of andere delen volgens wettelijke eisen.

Graag komen wij eerst langs om de situatie, de wensen en de mogelijkheden met u te bespreken waarna er op korte termijn een vrijblijvende offerte volgt.

Machineverhuizingen

Naast demontage voeren wij met regelmaat machineverhuizingen uit in samenwerking met gerenommeerde partijen.

Andere wensen?

Wilt u meer dan alleen de demontage, dan is dat ook mogelijk. Voor meerdere klanten hebben fabrieks- en machineverhuizingen gerealiseerd. Naast de demontage hebben wij de verpakking en het transport verzorgd naar de nieuwe locatie verzorgd, inclusief het plaatsen en in bedrijfstellen.

Door nauwe samenwerking met onze partners zijn wij in staat ook de werkplek zoals de vloeren of wanden weer netjes herstellen na uitgevoerde demontage.

Kortom er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden die wij kunnen bieden om u compleet te ontzorgen. Met onze ervaring en expertise kunnen wij een meerwaarde leveren aan uw bedrijf in deze bijzondere operaties.

 Heeft u interesse? 

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.